Maig 2018

La Nit dels Museus a l’Hospitalet. 19 de maig 2018

“Tres anys de llum, gaudint-la en un racó de patrimoni...”. La Nit dels Museus comptarà també amb accions visuals dissenyades i preparades per reconeguts artistes que ens oferiran petites instal·lacions i accions amb la llum com a motiu principal d’inspiració. Quatre instal·lacions distribuïdes entre els edificis del Museu i a l’entorn del carrer Xipreret: a les façanes, als corralons, als patis o a les sales interiors. http://www.l-h.cat/utils/obreFitxer.ashx?Fw9EVw48XS7IQnSPzRBEX6Y5Cl8v3zm... Llegir més »

Comparteix
Share this

Litterarum 2018. Descobreix l'edició d'aquest any

Litterarum, Móra d’Ebre, fira d’espectacles literaris que tindrà lloc del 24 al 27 de maig, celebra enguany la seva 11ª edició convertint-se en l’espai de referencia i descoberta dels espectacles literaris en llengua catalana. La internacionalització de la fira, els gairebé 35 espectacles de tots els territoris de llengua catalana i una dotzena d’espais de programació fan d’aquesta edició la més ambiciosa i extensa per a públic, programadors i artistes. Llegir més »

Comparteix
Share this

ÀNIMES DE FUSTA I PAPER!

Festival DE TITELLES I OBJECTES ANIMATS Dalt de l’escenari esdevenen reals. Els mirem i sentim com ens expliquen les seves històries, les seves alegries i penes, les seves sorpreses i les seves pors...durant una imaginaria estona compartim vivències i emocions, compartim el seu món, un món que va més enllà de la fusta i el paper. del 5 al 31 de maig a totes les biblioteques! Consulteu la informació a http://www.bibliotequeslh.cat Llegir més »

Comparteix
Share this